Dit doe ik ook

In mijn hondentrimsalon in Roosendaal ben ik natuurlijk vooral druk met de langharige honden die de meeste verzorging aan hun vacht nodig hebben. De meeste honden met een kortharige, gladharige vacht hebben weinig verzorging nodig. Toch kan je hond in bepaalde jaargetijden wat meer of minder haren verliezen. De eigenaar kan zijn hond gewoon borstelen. Daarnaast heb ik een speciale techniek en borstel om de wolvacht (onderwol) er onder uit te borstelen. Als de hond wisselt van winter naar zomervacht is dat een heerlijke luxe. Hier zie je de trouwe boxer Rex die zich heerlijk laat verwennen. Op de behandeltafel liggen de uitgeborstelde haren van zijn wolvacht.

PS. Even als extra ter informatie. Je kunt bij Hondentrimsalon Doerak ook terecht als bijvoorbeeld jouw Labrador in een hele smerige sloot is gesprongen is, of flink aan het verharen is. Ik was de hond dan zo vaak als nodig is en haal er zoveel mogelijk losse vacht uit.

Reacties zijn gesloten.